Waarom Binasco?

Betrouwbaarheid

Wij komen onze beloftes na

Inlevingsvermogen

Wij denken met de klant mee en verplaatsen
onszelf in zijn of haar situatie

Transparantie

Wij spelen open kaart

Volledige toewijding

Wij ondersteunen en bewaken de financiële en fiscale
situatie van onze klant

Advies

Ziet u door de bomen het bos niet meer en heeft u advies nodig over hypotheken en/of verzekeringen? Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die zorgvuldig en behulpzaam met u omgaat?

Binasco Advies & Assurantiebedrijf geeft altijd een passend advies voor elke situatie.

Afsluiten en beheren

Bent u tevreden met het advies wat u heeft gekregen van Binasco? En wilt u verder gaan met uw advies bij Binasco? Dan sluiten wij samen met u de hypotheek en/of verzekering af.

U kunt er ook nog voor kiezen om uw hypotheek en/of verzekeringen door ons te laten beheren. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken, dat is nog eens makkelijk!

Bekijk hieronder ons aanbod aan diensten wat Binasco allemaal voor u kan betekenen

Hypotheken

Samen met ons checken we alle hypotheekvormen na en sluiten wij deze samen af. Wij beheren uw hypotheek zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken! Op het moment dat wij uw hypotheek afsluiten zorgen wij ervoor dat uw VT- en aangifte IB i.v.m. hypotheekrente en –kosten bij de belastingdienst worden ingediend. Wij kunnen, in overleg, jaarlijks uw aangifte IB indienen.

Verzekeringen

De juiste verzekeringen uitzoeken die bij u passen met betere voorwaarden en scherpe premies. Ook voor advies kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor uw Opstal-, Inboedel-, Reis-, Aansprakelijkheid-, Auto-, Motor-, Bromfiets-, Zorg-, Dierenverzekering en alle andere nodige verzekeringen en uw toekomstvoorzieningen.

Belastingen

Wij vullen voor u de belastingaangiftes in voor inkomstenbelasting en voorlopige teruggaven hypotheekrente. Ook hier hoeft u niks voor te doen! Handig hé?

Financieel plan

Samen met u maken wij een financieel plan om zekerheid te creëren dat toekomstige wensen en doelen worden gerealiseerd.

Vermogensopbouw

Wij regelen en beheren alles rondom uw vermogensopbouw: o.a. sparen en beleggen.

Vermogensbescherming

Alles voor uw vermogensbescherming van het inkomen, gezinssituatie en onverwachte gebeurtenissen zoals overlijden, arbeidsongeval, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid wordt door ons geregeld en beheert.

Oudedagsvoorziening

Wij regelen en beheren uw oudedagsvoorzieningen pensioen, lijfrente, AOW, aanvullend pensioen dat u via uw werkgever hebt opgebouwd en extra pensioen dat u zelf hebt geregeld.